buy cane corso in Essen Germany and puppies for sale in Germany and rietcorso in essen kopen en rietcorsopuppies in essen verkopen4

buy cane corso in Essen Germany and puppies for sale in Germany and rietcorso in essen kopen en rietcorsopuppies in essen verkopen4

Je bent op zoek naar een Cane Corso, je begint allerlei websites op internet, Facebook, allerlei sociale netwerken te bekijken en uiteindelijk zie je zoveel soorten die je niet kent of wat het juiste type is. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Cane Corso met typischheid met gezondheidsgarantie en kwaliteitsgarantie, is dit uw ideale plek. Wanneer je het beste ras ter wereld kiest en je weet al dat je een Cane Corso gaat kopen, begin dan met zoeken en je realiseert je dat er veel Cane Corso zijn die niet echt rietcorso zijn, maar dat ze veel Bulmatiff hebben, veel boxer bulldog en uiteindelijk Je weet niet precies of het een boxer-Cane Corso is of wat het echt is. We hebben een zeer belangrijke 20-jarige baan bij Cane Corso, we werken met wat we begrijpen als de beste bloedlijn ter wereld, de lijn van de wereldkampioen X-man.
De wereldkampioen geeft ons een ongelooflijke kwaliteit in de puppy’s een onherhaalbare kwaliteit de X-Man puppy’s, ze zijn onmiskenbaar allemaal hun stempel en hun stempel en het is alsof ze fotokopieën zijn, dat is waar de geweldige kwaliteit in reproductie van onze kampioen.

 

Het karakter dat hij ons geeft is een trouw karakter, krachtig aanhankelijk en ook een geweldige bewaker, dat is de Cane Corso die voor mij de Ferrari van honden is, kracht met het juiste mentale evenwicht, dus het beste ras ter wereld, een hond krachtig groot met een bot dat goed beweegt en dat een indrukwekkende intelligentie heeft, misschien is dit het belangrijkste kenmerk van onze honden en natuurlijk het beste ras van Cane Corso-intelligentie, vaak zeg ik dat Cane Corso is alsof Ik had lasers omdat je met hem praat en hij naar je ogen kijkt en begrijpt dat je hem perfect bevelen geeft.
Zonder hard te moeten werken en alles te begrijpen en alles supersnel en supergemakkelijk te leren, dat is waarom we praten en zeggen dat de Cane Corso een indrukwekkende race is om elk soort discipline te kunnen uitvoeren, werk of schoonheidstentoonstelling of bewaker Of het nu gaat om hik of welk soort specialiteit dan ook, de Cane Corso kan eenvoudig leren waarom, omdat het een superintelligente hond is die wil werken en heel gemakkelijk leert.
Wij zijn fokkers van Cane Corso in Barcelona en we kunnen de verzending overal ter wereld maken. We hebben een eigen professionele rederij en uiteraard kunnen we de verzending verzorgen of u kunt dit rechtstreeks doen, de twee opties zijn geldig.Hoe transport zou werken, want nadat we uw puppy met foto’s en video’s hebben gekozen, zorgen we voor het hele documentatieproces dat de export naar uw stad naar uw land vereist en nemen we een douane-expediteur aan die alle stappen zal nemen zodat de puppy Kom perfect aan in de laadruimte van uw luchthaven, alleen u kunt de puppy ophalen met uw documentatie.
Ik hoop dat we elkaar snel zien en binnenkort kun je je prachtige puppy van Cane Corso je mini X-Man krijgen.